El Rei del Mambo és on hi aboco o, senzillament, hi exposo tot allò que em crida l'atenció: notícies, fets, acudits, sensacions...
Si us ve de gust, m'agradaria que hi diguéssiu la vostra.

dimecres, 16 de maig del 2012

LinkedIn compra SlideShare i hi haurà una integració entre els dos



Potser dir que és el lloc "per defecte" per pujar presentacions i compartir-les és exagerat, però que Slideshare és un dels primers llocs en la seva categoria és indubtable. No obstant això, no fa gaire soroll i les seves novetats no acaparen molt lloc entre les notícies que circulen per la xarxa.

Potser és per aquesta discreció que la notícia causa sorpresa: LinkedIn ha comprat Slideshare per més de 100 milions de dòlars, part en metàl·lic i una altra part en accions. Una cosa que, en paraules de Rashmi Sinha, CEO de Slideshare, és la culminació natural d'una relació que s'ha anat aprofundint amb el temps a través de la col·laboració en diversos projectes.

Des de fora i sota cert punt de vista, la compra resulta lògica, ja que tots dos serveis apunten cap al mateix tipus d'usuaris. Després de sis anys a la xarxa, i amb el que sembla un model de negoci assentat, aquesta compra té tota la pinta de correspondre a un desig d'expansió per part de LinkedIn que a una necessitat de venda per part Slideshare.

Però, com sempre en aquests casos, arriba la pregunta: en què afecta això als usuaris? Segons Sinha, en res. De fet, insisteix que el servei continuarà tal com està (o sigui, que no desapareixerà), encara que en el futur aniran apareixent diferents integracions amb la xarxa social laboral per excel·lència.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada